• Donatie schilderij Stichting Semmy

  16 mei 2011

   

  Stichting Semmy is een stichting die fondsen werft om op die manier kinderen met hersenstamkanker te behandelen en er voor zorg te dragen dat hier onderzoeken naar gestart worden. Hersenstamkanker bij kinderen is, als je puur naar de cijfers kijkt, een niet veel voortkomende ziekte maar als je je indenkt dat er elke 2 à 3 weken een kind aan deze ziekte komt te overlijden is het iets waar je zeker bij stil mag staan.

   

  Juni / juli
  Paint 4 Semmy
  Dat de succesvolle Paint4Semmy van afgelopen september zo snel een vervolg zou krijgen hadden we niet gedacht. Maar een vriendin van de familie Van der Donk, die hun dochtertje Rosanne op 6 november jl. hebben verloren, is begonnen om kunstenaars te benaderen. En met succes! Inmiddels hebben al vele kunstenaars bevestigd te zullen meedoen.
  De veiling zal naar alle waarschijnlijkheid in de periode juni / juli gaan plaatsen. De details worden nog uitgewerkt en zullen we zo spoedig mogelijk melden.
  Mochten jullie nog bekende kunstenaars kennen, vraag dan ook of ze een schilderij met als thema ´´hoop´´ willen maken.

  Op dit moment hebben de volgende kunstenaars hun schilderkunsten toegezegd:
  Henk Veen, Jerome Bech, Gerdine Duijssens, Marcel Elisen, Henk schiffmacher, Ans Markus, Marianne de Ridder, Lou Thissen, Ineke van Koningsbruggen, J.P. Marsman, Menno Baars, Selwyn Senatori, Ferdy Steger, Menno Bauer, Jacques Tange, Jocke Overwater, Chris Berens, Twan van de Vorstenbosch, Angles Nieto, Caroline Paulussen, Rik van Iersel, Ada Breedveld, Theo Koster, Marianne Y Naerebout, Jef Poldervaart, Harold Aspers, Marieke van Nierop, Raymond Hoogendorp, Ria Nieswang, Susan Ruiter, Arthur Bernard, Eddy Zoey, Arjen van de Linden, Marieke Morsink, Bianca van Baast, Margriet Cloudt

   

  In sign of hope

  Lees meer >> | 6145 keer bekeken